Muzikale Rondvaart met Coby

Varend Muziek arrangement met zang van Coby-Apart

Vraag naar Coby Apart
Vraag naar Coby Apart

Swingend varen over de Vecht!

 

Muziek arrangement met

Coby - Apart 

 

 

Een uniek muziekarrangement met warmte en liefde gezongen maar vooral met plezier en een lach, dat maakt een gezellige en onvergetelijke mooie tocht.

Coby-Apart zingt tijdloze meezing liedjes en liedjes van deze tijd.  Voor de 50 plussers ‘Oldies’ uit de ‘Sixties and Seventies’, Ze maakt een feest van ieder evenement, bruiloft, receptie, bedrijfsfeestje en een lunch of diner dansant !  ( Vraag naar Coby !)

 

 

Contact Rederij De Stichtse Vecht Tel: 0346 72 58 00    Pieter de Hoogstraat 2 Maarssen

Opstapplaats Oostwaard 34 (MS), 3602AA Maarsssen.

 

Stamppotbuffet

ARRANGEMENTEN ALLERLEI 

Of E-mail naar: cobyapart@live.nl 

 1solo kaart 

Uw Muzikale Kapitein 

Tel: 06-43675056

Gouden Bruiloft (50jaar getrouwd)

 Een prachtige 5 uur durende vaart over de Vecht Vreeland/Loenen. Een super gemoedelijke vaart met een geweldige familie.

Collage Bruidspaar

Een warme dag in Maarssen waar een mooi echtpaar hun Gouden huwelijksdag vierden met hun kinderen, kleinkinderen, vrienden en familie. Een prachtige vaartocht over de Vecht rond Vreeland met de Rivercloud van Rederij de Stichtse Vecht Maarssen. Op de terugvaart een heerlijk Indisch buffet. Liever géén Nederlandstalige liedjes was de afspraak. Dus werden er Easy listen, Jazzy en Country nummers gezongen. Afgewisseld met verzoeknummers van de familie welke ook van te voren waren aangevraagd. Super vriendelijke gasten en de kleine kinderen hebben zich goed kunnen vermaken met spelletjes en een liedje en een dansje. 

De bediening had het druk met schenken boven op het dek zowel beneden in de salon. De Kapitein heeft het schip de juiste koers weten te varen zodat de gasten voldaan van boord konden met een onvergetelijke dag als een herinnering! 

Rederij de Stichtse Vecht met muzikale ondersteuning door Coby-Apart

00De Zonnebloem afdeling Weteringen had gekozen voor een rondvaart over de Vecht. Iedereen was iets te vroeg omdat de boeren met hun trekkers de weg zouden kunnen blokkeren. Gelukkig was dat niet het geval en kon de boot op tijd vertrekken. Zangeres Coby-apart zorgde voor de vrolijke noot onderweg.. De Kapitein vertelde gedurende de vaart over de omgeving. De gasten werden goed verzorgd door de gastvrouwen en het weer was prachtig! Tijdens de pauzes leuke gesprekken met de gasten. En bij deze nogmaals de groeten aan Peter. Op naar de volgende muzikale belevenis! 

Compilatie Co (2)

1

3 (1)

2 (2)

Compilatie Co (1)

 

Compilatie Co (0)

Muzikale Bingo Meezing Show van Do en Co Tijdens een Stamppot Vecht Vaart

Do en Co deden hun "Muzikale Meezing Bingo" tijdens een rondvaart over de Vecht met als lunch heerlijke stamppotten. Na dat onze reporter een gesprek had met een plaatselijke bewoner kwamen de Pieten en de Sint ook aan boord. De Sint zong luid mee in de hoop een Bingo prijs te winnen. Do werd geassisteerd door de Pieten die vrolijk met de gekleurde ballen rond liepen en Co zong het hoogste lied. Een feestelijke vaart met het 10 jarige bestaan van de passagiers die de naam zonnetjes dragen. Van de schipper kregen ze een heerlijk gebakje met een marsepijnen zon erop. Van Do en Co mogen er meer Muzikale Bingo Vaarten in het verschiet liggen.

Zonnetjes Tien jaar (5)

 Zonnetjes Tien jaar (2) 

IMG_20191122_114511

Zonnetjes Tien jaar (7)

Zonnetjes Tien jaar (12)

Zonnetjes Tien jaar (16)  

Zonnetjes Tien jaar (1)

IMG_20191122_131250

IMG_20191122_133900_1

Zonnetjes Tien jaar (18)

Muzikale Stamppot Weken op de Silver Cloud

De Muzikale Stamppot reizen zijn weer begonnen. Een kille november dag met een heerlijke warme stamppot prak en gezellige muziek aan boord. Van de kou was niets te merken, gewoon lekkere meedein muziek uit de jaren 60 met het laatste uurtje een aantal feestelijke meezingers. De gastvrouwen voorzagen iedereen van gebak bij de koffie en een heerlijk drankje bij het eten. In de stuurhut hadden de stuurman en de matroos het ook goed naar de zin met hun bakkie troost. Volgende week wéér een gezellige vaart maar dan mét een heel speciale verrassing voor de passagiers. Wordt vervolgd. 

 Aafje op stap (3) 
Aafje op stap (4)
Aafje op stap (2)
 

 Aafje op stap (5) 

Coby's Muzikale Belgische Rondvaart

Een geweldige vriendenclub vierde een verjaardag met een vaart over de Vecht en de Loosdrechtse plassen. Gekozen werd voor een muzikale vaart inclusief lunch. Het weer was geweldig en de gasten vrolijk. Na een aantal Jazzy nummers door Coby gezongen, kon men een keuze maken uit 600 liedjes om karaoke mee te zingen, hoewel daar niet veel kwam door het heerlijke weer en het prachtige uitzicht. Het werd het een ongedwongen sfeer met een paar ondeugende grappen van Coby erbij. Gelukkig waren de gasten daar wel voor in. Later werd er gezamelijk fanatiek karaoke meegezongen. Mag herhaald worden!

Verjaardag Belgische vaart (8)

Verjaardag Belgische vaart (13)

Verjaardag Belgische vaart (14)

 

Verjaardag Belgische vaart (1)

Rederij "Stichtse Vecht" Muzikale Rondvaart met Coby Apart

Rondvaart over de Vecht met "Het Hof Van Putten" op de "Rivercloud"

1IMG_2294

Een gezellige vakantie week voor de gasten van  "Het Hof Van Putten". Waaronder een geheel verzorgde rondvaart met een heerlijk Lunch en ... zang ná! Een prachtige omgeving met mooi rustig weer, maakten de vaart tot een sprookjes reis. Kan best eens zijn dat er over een half jaarnog een mooie Kerst rondvaart volgt. 

1JokeIMG_2298

 

1IMAG0276

Twee Vecht Rondvaarten Met Muzikale noot van Coby Apart

De eerste vaart ging met de "Silvercloud" van Rederij de Stichtse vecht, over de Vecht! Coby mocht de muzikale noot verzorgen en natuurlijk werd de bruidsmedley door iedereen van harte meegezongen. Het bruidspaar vierde hun gouden huwelijk met hun kinderen en kleinkinderen. Prachtig weer en een heerlijk Indisch buffet maakte de vaart compleet. E-mail naar: cobyapart@live.nl  Coby Tel: 06-43 67 50 56

compilatie Twee vaarten 1

Silvercloud bruiloft

De volgende dag werd er gevaren met de Nederlandse Christelijke Doven en Slechthorende Bond, (NCB) Deze keer waren we aan boord van de  "Rivercloud" van dezelfde rederij. Coby deed extra haar best met het articuleren tijdens het zingen zodat iedereen de gezellige meezingliedjes goed konden verstaan.  Wederom een prachtige ontspannende dag. Een mix van babbelen, lekker eten, zonnen en zingen. Geweldig!

1IMG_5771

1IMG_5789

IMG_5765

1IMG_5779

De Gastvrouwen deden het beide dagen ook fantastisch

1IMG_5733

1IMG_5792

1IMG_5729

Sail Speciale Voordelige Arrangementen

Nu Speciale Arrangementen
Nu Speciale Arrangementen

 

  SAIL 2015

  Wilt u uw vrienden, medewerkers of relaties een fantastische dag

  bezorgen bezoek dan met Rederij Stichtse Vecht SAIL 2015.

  Wij hebben scherpe aanbiedingen die het voor iedereen mogelijk maakt

  om de SAIL 2015 vanaf het water te beleven.

  SAIL 22 AUGUSTUS 2015

  16:30 uur

  U wordt ontvangen op de River Cloud.

  Vertrek vanaf Vreeland.

  Wij verwennen u met een heerlijk ‘Bootlunch’.

  Wij varen naar Amsterdam en over het binnen IJ en de IJ haven

  langs de Tall Ships die daar zijn afgemeerd.

  Tijdens dit grandioze feest aan boord ‘whiskyproeverij’ inclusief een heerlijk broodje zalm.

  Wij vertrekken uit Amsterdam en onze zangeres zingt de sterren van de hemel

  23.30 uur

  Aankomst Vreeland.

  

  REDERIJ STICHTSE VECHT

  Diependaalsedijk 1 b, 3601 GH Maarssen

  Telefoon 0346 725800

  E-mail info@rondvaartenvecht.nl

  www.rederijstichtsevecht.nl

  Eigen consumptie mee nemen is niet toegestaan

 

Feestelijke Verjaardagsvaart met de RiverCloud

 

 Ik vierde mijn verjaardag op de rivercloud. Het was een zeer geslaagde dag.

Mijn verjaardag foto's

Coby Apart Feestelijke vaart
Coby Apart Feestelijke vaart

Opoe's "Stamppot buffet' nieuw in het vaar programma

Stichting Oopoeh heeft dit jaar weer met succes honderden baasjes en huisdieren bij elkaar gebracht. Reden voor een feestje! Daarom is er in samenwerking met Rederij Stichtse Vecht op 16 december een prachtige rondvaart met prachtige bezienswaardigheden tijdens de prettige vaart en een heerlijke stamppot maaltijd bovendien. De opstapplek is aan de Endelhovenlaan 1 in Maarssen. Dit uitje wordt u van harte aangeboden. Meld u snel aan, en wij houden een plekje voor u apart.  Bel naar: tel: 020 - 7853745 of mail naar: info@oopoeh.nl Voor meer informatie over OOPOEH algemeen, zie de website https://www.oopoeh.nl/  Stichting OOPOEH wordt gsteund door: VSMfonds, Stichting doen,Rabobank Foundation, Stichting Dijkverzwaring, RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo

Stamppotten op de River Cloud
Stamppotten op de River Cloud
Prachtig uitzicht over de Vecht
Prachtig uitzicht over de Vecht

Opnieuw vanaf 2013

Schipper mag ik overvaren?
Schipper mag ik overvaren?

Een 3 uur durende tocht over de Vecht langs statige buitenhuizen. (www.rondvaartenvecht.nl) Loenen a/d Vecht

 

  

Rondvaart met Kapitein/Schipper

"Wim Kleine" 

 

 

Plezierig varen over de Vecht, Coby van de "Senioras" is van de party met een vrolijk lied. Het is volop genieten van een heerlijke lunch of stamppot, verzorgd door een prima bediening van de gezellige gastvrouwen. 

 

 

Klik op de witte balk voor een dagtochten arrangement , blader via het pijltje https://www.rondvaartenvecht.nl/flip-books/dagje-uit/index.html

 

Vrolijke bediening tijdens de muzikale rondvaart

Catering verzorgd door Moeder en dochter
Catering verzorgd door Moeder en dochter

Waar zouden de passagiers zijn zonder gastvrouwen die met een vrolijk gezicht iedereen van een hapje en een drankje voorzien. Ze staan dus niet voor niets op deze site te pronken.  

 

 

 

Geniet van de eerste stamppot foto-slide show met amusement 2013 door Coby -Apart Klik de rode balk

https://plus.google.com/photos/100275801940162013995/albums/5936210507981118961?authkey=CNrz4bSX39zCuAE#photos/100275801940162013995/albums/5936210507981118961?authkey=CNrz4bSX39zCuAE

 

 

 

 

Voor nadere informatie over deze website belt u Coby Hermsen

Tel: 06-43675056