Foto Verslagen : Optredens allerlei

Coby Apart voor de Buurtzorg Westervoort

De Buurtzorg Westervoort bestaat 10 jaar en als dorpsbewoonster trad Coby Apart deze keer solo op in zalencentrum Wieleman. Het werd een gezellig feestelijk herkenbaar meezing gebeuren met korte dansjes en meerdere polonaises. Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden, zorg levert aan huis. Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging. De medewerkers kijken samen met de client wat er aan zorg nodig is en zoeken in hun omgeving naar oplossingen.

FB (1)

IMG_3431 (2)

FB (3)

KBO ELST OVERBETUWE MET TOONTJES MUZIEK VAN TON & COBY

Een beregezellig vlot optreden bij de nieuwe seizoen opening van de KBO Elst Overbetuwe. Het was voor Ton de eerste en voor Coby de 4de uitnodiging bij deze leuke jonge ouderen. Heerlijk om samen met het publiek de boel op te luisteren. Zo waren er een drietal dames die graag een Spaanse dans lieten zien en een heer die samen met een groepje dames een zeemanslied vertolkte. Een dansje en de polonaise op Janus en de Pieteroliekar mocht niet ontbreken. Als afsluiter het dank lied, waarvan het refrein werd opgehouden door een lieve vrijwilligster. Namens Ton en Coby: Graag tot 2018

ELST KBO 2017 (1)

KBO ELST 2017 (1)

ELST KBO 2017 (3)

KBO ELST 2017 (6)

KBO ELST 2017 (3)

KBO ELST 2017 (5)

KBO ELST 2017 (9)

KBO ELST 2017 (8) 

KBO ELST 2017 (56)

KBO ELST 2017 (66)

Optreden voor Stichting Rijksmonument Everwijnsgoed Renkum

Een sfeervol en afwisselend optreden mogen verzorgen in de buitenlucht, op het terrein van het Everwijnsgoed te Renkum. De plek waar menig Kuns en Cultuur liefhebber een kijkje komt nemen en daarbij een heerlijk drankje nuttigen in de gezellige tuin, tijdens een muzikaal optreden. Deze keer zongen Coby en Wim om beurten wat liedjes van hun sfeervolle repertoire's. Een geweldig succes waar voor vele complimentjes werden uitgedeeld.  

2IMG_2230

1IMG_2234 (2)

IMG_2236 (2)

 Buona Sera Signorina, Buona Sera klik de video!

(Contact opnemen met Coby)

Gerda en Coby presenteerden een gemoedelijk optreden voor krasse tachtigers

Amersfoort Lichtenberg (4)

Lichtenberg Amersfoort 2017 (1)

 

Lichtenberg Amersfoort 2017 (5)

 

Lichtenberg Amersfoort 2017 (4)

The Sweet Memories 

Cocky's verjaardagsfeest met een Toontje Muziek

Maar liefst 95 jaar jong is de hoofdrolspeler in dit verhaal. Vanaf 90 jaar wordt zijn verjaardag gevierd op een prachtige locatie in Hilversum. Ton en Coby mochten het feest opsieren met een paar muzikale uurtjes. Ton speelde achtergrondmuziek tijdens de BBQ. Tegen de tijd dat het ijs geserveerd werd, gingen ook de voetjes van de vloer.  We hopen dat het volgende jaar, weer een feestelijk vervolg mag worden.

Toontje Muziek en Co (4)

Cock van Vliet  en kleinzoon

Cock van Vliet  ijsje

Cock van Vliet  Lo

Cock van Vliet  Dansje

Cock van Vliet  Polonaise 1

(Contact opnemen met Coby)

Toontje muziek en Coby
Toontje muziek en Coby

E viva Espania met Coby Apart

Zingen in je vrije tijd, zingen in je vakantie, zingen als je opstaat, zingen de hele dag door. Dat moet wel een obsessieve passie zijn. Heerlijk als je op deze manier je emoties kunt laten gaan.

Rondvaart verslag van een prachtige vriendenclub

Voor het muzikale foto verslag van deze rondvaart, klikt u op de groepsfoto.

(Contact opnemen met Coby)

Klik op de groepsfoto
Klik op de groepsfoto

The Sweet Memories in Renkum

Een leuk optreden, wederom in Renkum. Deze keer met Gerda en Coby in de buitenlucht, met voorbij komend publiek en bezoekers van Kunst en Muziek. Hoewel het weer in het begin niet zo mee wilde doen, werd het in de loop van de middag toch nog terras weer. Er werd zowaar een promotieclip opgenomen, welke in korte versie hierboven te beluisteren is. De gasten zaten in de wind te genieten van een leuke mix van zoete herinneringen gezongen door The Sweet Memories.  St. Everwijnsgoed is een rijksmonument welke wordt gesubsidieerd door de gemeente. Het is een prachtige oude boerderij in Renkum. Drie delen van de boerderij worden de hele zomer gebruikt voor kunst, cultuur en muziek op zondag.

1Renkum 20 Aug (18)

1Renkum 20 Aug (10)

1Renkum 20 Aug (4)

Beekbergen "Zonnehuis"

1IMG_2361

The Sweet Memories zouden in het kader van de Engelse week een geheel Engelstalig optreden verzorgen voor de bewoners van het Zonnehuis te Beekbergen. Helaas werd Gerda door ziekte verhinderd. Afgesproken werd dat Coby een solo optreden ging doen. Gelukkig kwamen dochter en kleindochter met een nichtje de boel gezellig met de vogeltjedans op luisteren. De gasten waren zeer tevreden en genoten van de mix van Hollandse en Engelstalige meezing liedjes. Vera Lynn was favoriet met als einde well meet again! De volgende keer worden The Sweet Memories als duo opnieuw uitgenodigd met Gerda als de leading Lady1IMG_2347

Rondvaart over de Vecht met "Het Hof Van Putten" op de "Rivercloud"

1IMG_2294

Een gezellige vakantie week voor de gasten van  "Het Hof Van Putten". Waaronder een geheel verzorgde rondvaart met een heerlijk Lunch en ... zang ná! Een prachtige omgeving met mooi rustig weer, maakten de vaart tot een sprookjes reis. Kan best eens zijn dat er over een half jaarnog een mooie Kerst rondvaart volgt. 

1JokeIMG_2298

 

1IMAG0276

page loading