Foto Verslagen optredens

Beekbergen "Zonnehuis"

1IMG_2361

The Sweet Memories zouden in het kader van de Engelse week een geheel Engelstalig optreden verzorgen voor de bewoners van het Zonnehuis te Beekbergen. Helaas werd Gerda door ziekte verhinderd. Afgesproken werd dat Coby een solo optreden ging doen. Gelukkig kwamen dochter en kleindochter met een nichtje de boel gezellig met de vogeltjedans op luisteren. De gasten waren zeer tevreden en genoten van de mix van Hollandse en Engelstalige meezing liedjes. Vera Lynn was favoriet met als einde well meet again! De volgende keer worden The Sweet Memories als duo opnieuw uitgenodigd met Gerda als de leading Lady1IMG_2347

Rondvaart over de Vecht met "Het Hof Van Putten" op de "Rivercloud"

1IMG_2294

Een gezellige vakantie week voor de gasten van  "Het Hof Van Putten". Waaronder een geheel verzorgde rondvaart met een heerlijk Lunch en ... zang ná! Een prachtige omgeving met mooi rustig weer, maakten de vaart tot een sprookjes reis. Kan best eens zijn dat er over een half jaarnog een mooie Kerst rondvaart volgt. 

1JokeIMG_2298

 

1IMAG0282

1IMAG0276

Optreden voor Stichting Rijksmonument Everwijnsgoed Renkum

Een sfeervol en afwisselend optreden mogen verzorgen in de buitenlucht, op het terrein van het Everwijnsgoed te Renkum. De plek waar menig Kuns en Cultuur liefhebber een kijkje komt nemen en daarbij een heerlijk drankje nuttigen in de gezellige tuin, tijdens een muzikaal optreden. Deze keer zongen Coby en Wim om beurten wat liedjes van hun sfeervolle repertoire's. Een geweldig succes waar voor vele complimentjes werden uitgedeeld.  Mag vervolgd worden.

4IMG_2192

2IMG_2230

1IMG_2234 (2)

IMG_2236 (2)

Gouden Bruiloft feest van Toos en Ton met muziek van Ton & Coby

Wat hebben we weer muzikaal genoten samen. Deze keer speelde Ton op zijn eigen bruiloft feest mee. Een heerlijk feest waar iedereen graag aan mee deed. Heerlijk buffet erbij met een heerlijk ijsje na. Er werd vol op meegezongen, gedanst meegedeind en mee gevaren op het droge. Lachen gieren en brullen natuurlijk. Zeer geslaagd, oordeel zelf geniet van de foto's.Toos en Ton Feest (1)

Toos en Ton Feest (26)

Toos en Ton Feest (24)

Toos en Ton Feest (22)

Toos en Ton Feest (18)

Toos en Ton Feest (29)

Cocky's verjaardagsfeest met een Toontje Muziek

 

Maar liefst 95 jaar jong is de hoofdrolspeler in dit verhaal. Vanaf 90 jaar wordt zijn verjaardag gevierd op een prachtige locatie in Hilversum. Ton en Coby mochten het feest opsieren met een paar muzikale uurtjes. Ton speelde achtergrondmuziek tijdens de BBQ. Tegen de tijd dat het ijs geserveerd werd, gingen ook de voetjes van de vloer.  We hopen dat het volgende jaar, weer een feestelijk vervolg mag worden.

Toontje Muziek en Co (4)

Cock van Vliet  en kleinzoon

Cock van Vliet  ijsje

Cock van Vliet  Lo

Cock van Vliet  Dansje

Cock van Vliet  Polonaise 1

Toontje muziek en Coby
Toontje muziek en Coby

Feest op Eilandstate

Het jaarlijkse samenkomen bij Eilandstate is altijd weer een plezierig gebeuren. De herkenning maakt dat ieder optreden weer een gezellige boel is. Het was deze keer extra gezellig want de vrienden Anne en Aart waren ook weer van de party. Fans van het eerste uur, zo te zeggen. Anne danste en zong een solo lied. Ook heel leuk om Trees van het Gruno Groningse toneel weer te zien. Voor 2017 was het een geslaagde middag, op naar 2018???

1IMG_1756

1IMG_1772

1IMG_1758

1IMG_1748

1IMG_1767

 

Rondvaart verslag van een prachtige vriendenclub

Voor het muzikale foto verslag van deze rondvaart, klikt u op de groepsfoto.

Klik op de groepsfoto
Klik op de groepsfoto

Vrouwenvereniging OVOV

Een afscheid voor Trijnie met het optreden voor deze damesvereniging. De Senioras hadden al vaker opgetreden voor de onafhankelijke vrouwen Oeken - Voorstonden. Het was een super gezellige avond met een tikkeltje emotie, ook vanwege het afscheid van de Senioras door Trijnie. De Senioras Trijnie en Coby traden samen 15 jaar op, altijd met veel plezier en bij vele verschillende organisaties. Senioras 4 april 2017  (4)

 

Trijnie, dank je voor de fijne muzikale jaren samen
Trijnie, dank je voor de fijne muzikale jaren samen
SENIORAS ONDER ELKAAR
                                      VrouwenvDoornenburg

O,O,O, Wat een dolle pret. Fantastische avond en matuurlijk een prachtige groepsfoto gemaakt. Haha Dat ging niet zo gladjes maar we hadden er heel veel plezier bij. 

Zonnebloem rondvaart

De Zonnebloem, wie kent het niet. Een grote organisatie die voor het grootste deel draait op vrijwilligers. Er was een gezellige groep mensen aan boord van de "River Cloud".  Een heerlijke lunch en voldoende te drinken, uitstekend verzorgd door de gastvrouwen. De Schipper voer het bootje door kalm water met fantastische bezienswaardigheden. En Coby......... zong haar lied maar niet alleen zoals u op de foto ziet. Met dank aan de vrijwilligers. 

Gezellige vrijwilligers van de Zonnebloem
Gezellige vrijwilligers van de Zonnebloem
page loading