Foto Verslagen optredens

Vrouwenvereniging OVOV

Een afscheid voor Trijnie met het optreden voor deze damesvereniging. De Senioras hadden al vaker opgetreden voor de onafhankelijke vrouwen Oeken - Voorstonden. Het was een super gezellige avond met een tikkeltje emotie, ook vanwege het afscheid van de Senioras door Trijnie. De Senioras Trijnie en Coby traden samen 15 jaar op, altijd met veel plezier en bij vele verschillende organisaties.

 

Senioras 4 april 2017  (4)

Trijnie, dank je voor de geweldige muzikale jaren

Senioras 4 april 2017  (7)

SENIORAS ONDER ELKAAR
                                      VrouwenvDoornenburg

O,O,O, Wat een dolle pret. Fantastische avond en matuurlijk een prachtige groepsfoto gemaakt. Haha Dat ging niet zo gladjes maar we hadden er heel veel plezier bij. 

Zonnebloem rondvaart

De Zonnebloem, wie kent het niet. Een grote organisatie die voor het grootste deel draait op vrijwilligers. Er was een gezellige groep mensen aan boord van de "River Cloud".  Een heerlijke lunch en voldoende te drinken, uitstekend verzorgd door de gastvrouwen. De Schipper voer het bootje door kalm water met fantastische bezienswaardigheden. En Coby......... zong haar lied maar niet alleen zoals u op de foto ziet. Met dank aan de vrijwilligers. 

Gezellige vrijwilligers van de Zonnebloem
Gezellige vrijwilligers van de Zonnebloem

Toontje Muziek

Ton en Co dans en vermaak _1

 

TON.HOOYMAN@GMAIL.COM 

 TEL: 06 19 87 73 80

Ton is een allround muzikant en een kei in stemmings muziek. Dansen en Swingen met oldies vanaf de jaren vijftig tot de Nederlandstalige toppers van nu! Voor feestelijke partijen, zoals 40-50 jarige bruiloften of een gezellige feestavond/middag voor jonge ouderen vanaf 50 plus, kunt u Ton arrangeren.  Ton heeft een gevarieerd  "Oer gezellig" repertoire voor u samengesteld. Lekker samen de boel op stelten zetten en een paar onvergetelijk uurtjes beleven. 

 

4IMG_6943 (2)

jaIMG_8229

"Ouderendag Huissen"

Huissen Dag vd ouderen 2016 (6)

Huissen Dag vd ouderen 2016 (4) 

 jaIMG_6961

 Huissen Dag vd ouderen 2016 (1)

 

 

 

The Sweet Memories Engels/Nederlands repertoire

Leuk spontaan optreden in een besloten club met Gerda en Coby in Hoogvliet. Het was weer een gemoedelijk publiek dat de manier van optreden met het bekende vleugje humor bewonderde. De foto's zeggen genoeg. 

  jIMG_0602 (2)

jIMG_0599 (2)

.  jIMG_0639 (2)

tHE sWEET mEMORIES pRESENTEREN1

Bruiloftfeest met Tini en Hans uit Papendrecht

Er was eens een bruidspaar.......
Er was eens een bruidspaar.......

Hoewel ze al lange tijd samen zonder boterbriefje van het leven genoten, is het er toch van gekomen dat ze hun liefde met een ring hebben bekroond. Ze zijn nu officieel een paar en voor de Burgelijke wet getrouwd. Dat werd met familie en vrienden gevierd. Een top feest, die wel langer had mogen duren. Lieve "Tini en Hans" Heel veel voorspoed en geluk gewenst!

 

Supermodern Gouden Bruidspaar

Het was een gezellig gaotisch gebeuren op de Vecht in de rondvaart boot "de Vecht Cloud". Er was een bruidspaar die er hun 50 jarig huwelijk vierden. Ze waren zo supermodern dat ze voor het lied "De woonboot" spontaan op de grond gingen zitten om mee te deinen. Schipper Chris bepaalde de koers en Lena zorgde voor het natje en het droogje. Coby zong alle soorten van muziek doorelkaar en er waren een hoop natuurtalenten die hun zangkunsten lieten horen.  

Tja, wat moet je hier nu mee?
Tja, wat moet je hier nu mee?

Schip Ahoy! Het was weer een behouden "stampot" vaart

Zorg dat je er bij komt!
Zorg dat je er bij komt!

Het jaarlijkse uitje van de Zonnetjes was wederom een succes, alhoewel niet iedereen aanwezig was. Het eten smaakte voortreffelijk, vooral de eigen gehaktballen. Daarna was het tijd voor gezellige zang uit allertijden en in verschillende genres. De zangeres van de zonnetjes deed het super en de Tutti frutti ging er bij de gasten goed in. Gelijk maar een afspraak voor het volgende jaar gemaakt. Het was een stralende dag, dag zonnetjes, graag tot ziens. 

 

Feestelijk 55 plus optreden met Coby

Het was weer fantastisch om voor de 5 de maal te mogen zingen voor de zonnetjes uit Maarssen. Natuurlijk was het een vrolijk weerzien, werd de draad al snel weer opgepakt en werd er vrolijk meegezongen. Een heerlijk stampot buffet van boerenkool, zuurkool en hutspot met een grote gehaktbal, lekkere spekjes en rookworst.

De zonnetjes Hiep hiep 5 jaar met Coby Apart
De zonnetjes Hiep hiep 5 jaar met Coby Apart

Muzikale nostalgische mix met hartverwarmende oldies bij uw High Thee?

Muzikale "High Thee" 

De Hight Thee wordt door u verzorgd en sfeervol muzikaal  

geserveerd door Coby met voornamelijk Engelstalige Easy listen/Jazzy liedjes.

 

Coby Klein 

IMG_0167 (2)

IMG_0172 (2)

page loading